AFSCHEID NEMEN BESTAAT NIET

Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar? Leontine reageert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarco Borsato en Leontine weer bij elkaar? Leontine reageert
RTL

Vandaag meldt 'Weekend' dat Marco Borsato (54) en Leontine (53) weer terug bij elkaar zouden zijn. In 2020 was de breuk van het stel misschien wel hét showbizznieuws van het jaar, maar de relatie van de twee zou weer gelijmd zijn. Leontine reageert tegenover RTL Boulevard.

"Er zijn momenten dat ze elkaar zien"

Het management van Leontine laat het volgende weten: "Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien."

Update: inmiddels heeft ook kamp Marco gereageerd.

Vorig jaar gingen Marco en Leontine uit elkaar, nadat aan het licht kwam dat Marco meerdere keren vreemd was gegaan, onder andere met pianiste Iris Hond. Het jaar daarop was Marco vrijwel nergens in de media te zien.

Marco Borsato: 'Tot over m'n oren verliefd op mijn vrouw'
Lees ook

Marco Borsato: 'Tot over m'n oren verliefd op mijn vrouw'

Zaterdagavond kon heel Nederland zien hoe Marco eindelijk zijn verhaal deed op de bank bij Linda de Mol. Marco stak in het gesprek niet onder stoelen of banken dat hij hoopte ooit weer terug te komen met Leontine, die 'al 24 jaar de liefde van zijn leven' is.

Meer over dit nieuws zie je in onderstaand fragment. Bijvoorbeeld dat Marco en Leontine een vakantie samen hebben gepland.

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato