ikke ook

'Britney wil Oprah-gesprek na kijken interview met Meghan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Britney wil Oprah-gesprek na kijken interview met Meghan'
RTL

Het explosieve interview dat Meghan Markle (39) en haar echtgenoot prins Harry (36) aan Oprah Winfrey (67) hebben gegeven, is ook bekeken door Britney Spears (39). De 'Toxic'-zangeres zou diep onder de indruk zijn van het verhaal van de Hertogin van Sussex en op haar beurt óók met de talkshowkoningin in gesprek willen gaan, meldt 'Closer'.

"Britney vond het heel dapper van Meghan"

Oprah zou zomaar wéér een bijzondere gast op de bank kunnen ontvangen. Britney was omvergeblazen door het interview van de talkshowkoningin met Harry en Meghan en nu zelf haar levensverhaal willen doen, aldus een bron aan het blad Closer. "Ze was diep geroerd door Meghans interview, omdat ze zelf ook het gevoel heeft dat ze vastzit en mentale problemen ervaart. Britney vond het heel dapper van Meghan", vertelt de ingewijde. 

Indringer valt villa prins Harry en Meghan Markle binnen
Lees ook

Indringer valt villa prins Harry en Meghan Markle binnen

"Ieder onderdeel van Britneys leven wordt gecontroleerd door haar vader, dus zij heeft het gevoel dat haar de mond wordt gesnoerd", gaat de bron verder. De zangeres doet er alles aan om haar vader Jamie te verwijderen als haar curator en wil haar zegje doen. "Ze wil haar kant van het verhaal geven en de geruchten voor eens en voor altijd de wereld uithelpen." Haar strijd werd al vastgelegd in de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears, wat net als Meghans interview veel stof deed opwaaien. 

Alles over de #FreeBritney-campagne zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Britney SpearsOprah WinfreyMeghan Markle