In The Vaes Lane

Jaimie Vaes heeft vader bijna 2 jaar niet gezien: 'Mis hem enorm'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJaimie Vaes heeft vader bijna 2 jaar niet gezien: 'Mis hem enorm'
RTL

De agenda van Jaimie Vaes (31) is goed gevuld met huwelijksvoorbereidingen en werkzaamheden voor haar nieuwe huidproducten. Dat het niet alleen maar glitter and glamour is wordt duidelijk tijdens een etentje met haar beste vrienden. Boven de beroemde gehaktballen van Estelle Cruijff (42) breekt Jaimie als haar vader ter sprake komt.

"Hij mist een heel groot stuk van Lío zijn eerste jaren en dat vind ik heel jammer"

De vader van de verloofde van Lil' Kleine woont al zo'n twaalf jaar in Bali. Normaliter zoeken ze elkaar regelmatig op, maar door corona kan dat nu even niet. Het plan was om vanuit Dubai door te reizen, maar ook dat bleek helaas vanwege alle maatregelen niet haalbaar. "Ik heb heel lang gewacht om er uiteindelijk naar toe te gaan, maar ze bleven dicht. Het was voor mij natuurlijk heel jammer, want ik was al halverweg. Als ik in Nederland ben ga ik niet zo snel naar Bali", vertelt ze. "Ik mis mijn vader enorm en hij mist ons ook, ook Lío. Dus ik vond dat wel heel jammer om hem niet te zien."

Jaimie Vaes kondigt tweede seizoen van realityshow aan
Lees ook

Jaimie Vaes kondigt tweede seizoen van realityshow aan

Ondertussen heeft de realityster haar vader al zo'n 1,5 jaar niet meer in de armen kunnen sluiten en dat valt haar zwaar. "Hij mist een heel groot stuk van Lío zijn eerste jaren en dat vind ik heel jammer."

Het eerste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane ging vorige maand van start op streamingdienst discovery+. Daarin is onder meer te zien hoe ze bezig is met het plannen van haar bruiloft, al moet die waarschijnlijk wéér uitgesteld worden. In de video hieronder vertelt de aanstaande bruid er zelf over.

Lees meer over
Jaimie VaesLil Kleine