Das andere koek

Prins Harry heeft z'n eerste echte baan te pakken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins Harry heeft z'n eerste echte baan te pakken
RTL

36 of niet, prins Harry heeft zijn allereerste baan gevonden. Hij gaat als 'Chief Impact Officer' aan de slag bij een start-up in Silicon Valley, vertelt hij aan The Wall Street Journal. Het is de eerste zakelijke klus die hij heeft opgepakt na zijn vertrek uit het Britse koningshuis.

"Ik wil het leven van mensen echt verbeteren"

Het bedrijf waar de prins voor heeft getekend heet Better Up, een organisatie die gespecialiseerd is in coaching en geestelijke gezondheid. In zijn rol als 'Chief Impact Officer' zal Harry beslissen over managementzaken en nauw samenwerken met de topman van het bedrijf.

"Ik wil het leven van mensen echt verbeteren", vertelt Harry, die zich al jaren inzet voor mentale gezondheid. "Goede coaching biedt eindeloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, meer bewustwording en het leiden van een gelukkiger leven."

Privé-detective bekent gegevens Harry en Meghan te hebben doorgespeeld
Lees ook

Privé-detective bekent gegevens Harry en Meghan te hebben doorgespeeld

Harry heeft voor het eerste sinds het spraakmakende interview met Oprah Winfrey contact gezocht met zijn vader en broer. Toch is het nog lang geen tijd voor een familiediner, vertelde Marc van der Linden:

Lees meer over
Prins Harry