op de proef

Eindelijk: dit is wanneer Expeditie Robinson terugkeert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Eindelijk: dit is wanneer Expeditie Robinson terugkeert
RTL

Goed nieuws voor de fans van 'Expeditie Robinson'! Het avontuurlijke programma kon vorig jaar niet doorgaan dankzij het coronavirus, maar zal dit najaar weer op de buis te zien zijn. Dat kondigen presentatoren Kaj Gorgels (30) en Nicolette Kluijver (36) aan.

"Het wordt briljant"

"Het was verschrikkelijk. Vorig jaar een heel seizoen géén Expeditie Robinson. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar", vertelt Kaj enthousiast. Ook zijn mede-presentator Nicolette kan niet wachten: "We gaan binnenkort op reis. We gaan een nieuw seizoen voor jullie maken op RTL4. We blijven in Europa en ik kan je nu al vertellen: het wordt briljant."
 

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'
Lees ook

Dennis Weening: 'Dit is nog zwaarder dan Expeditie Robinson'

Het wordt het 21ste seizoen van Expeditie Robinson en de opnames starten binnenkort. Het wordt wel een beetje anders. In tegenstelling tot de vorige seizoenen wordt het niet opgenomen op een eiland in Azië, maar in Europa. Het is nog de vraag of het weer BN'ers zijn die meedoen of onbekende Nederlanders. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is dit najaar te zien bij RTL4. 

Blik in de video hieronder terug op de 5 meest onvergetelijke momenten van Expeditie Robinson

Lees meer over
Nicolette KluijverKaj GorgelsExpeditie Robinson