lang leve de liefde

Monica Geuze viert één jaar liefde met vriend Robbert

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze viert één jaar liefde met vriend Robbert
RTL

Monica Geuze (25) zit al een jaar met haar hoofd in de wolken. De vlogger maakte het vorig jaar officieel met haar vriend Robbert Kroese en staat stil bij het jubileum op Instagram.

"Omdat hij mij de allergelukkigste maakt"

Robbert maakt Monica al één jaar zielsgelukkig. Die bijzondere mijlpaal kan de influencer natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom deelt ze haar geluk met haar volgers op Instagram. En dat heeft een speciale reden: 'Omdat hij mij de allergelukkigste maakt.' Monica is tot over haar oren verliefd en zet nog een rits hartjes bij de post. Daarnaast deelt ze een heel fotoalbum aan kiekjes met haar lief. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan
Lees ook

Monica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan

Monica's volgers feliciteren haar massaal met de relatiemijlpaal. De vlogger leerde Robbert iets meer dan een jaar geleden kennen na haar breuk met voetballer Lars Veldwijk. Uit haar vorige relatie kreeg ze dochtertje Zara-Lizzy (2). Monica heeft al meermaals in haar vlogs verteld dat haar nieuwe vriend een papafiguur is voor de kleine en dat ze vaak nadenkt over het krijgen van nog een kindje. In de video hieronder vertelt ze over haar kinderwens. 

Lees meer over
Monica GeuzeLiefdeRelatieInstagramYouTubeVlogger