behekst

Netflix kondigt prequel The Witcher aan inclusief nieuwe cast

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Katalin VermesNetflix kondigt prequel The Witcher aan inclusief nieuwe cast
RTL

Voor de prequel-reeks van de Netflix-serie 'The Witcher' is acteur Laurence O'Fuarain gecast voor een van de hoofdrollen. Dat meldt 'Variety' vrijdag. Hij zal in 'The Witcher: Blood Origin' te zien zijn naast naast onder anderen Jodie Turner Smith, van wie in januari al bekend werd dat ze mee zou spelen in de serie.

Laurence, bekend van onder meer series als Game of Thrones en Vikings, zal in The Witcher-prequel de rol van vechtersbaas Fjall op zich nemen. Hij is geboren in een clan van krijgers die gezworen hebben om een koning te beschermen. Fjall leeft echter met de pijn dat hij een geliefde is verloren die op het slagveld is gesneuveld om hem te redden. Hierdoor kan hij niet tot rust komen en zichzelf en de wereld om hem heen accepteren.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw seizoen The Witcher laat op zich wachten door corona
Lees ook

Nieuw seizoen The Witcher laat op zich wachten door corona

De prequel speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af. Het verhaal gaat over de periode voor de val van het elfenvolk. The Witcher: Blood Origin bestaat uit zes afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer deze op Netflix verschijnen.

Lees meer over
NetflixNetflixserie