love is in the air

Monica Geuze koopt huis met Robbert én deelt nu eerste foto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze koopt huis met Robbert én deelt nu eerste foto's
RTL

Monica Geuze (25) doet er alles aan om van 2021 háár jaar te maken. Op zakelijk vlak gaat het haar voor de wind - haar nieuwe podcast is succesvol én ze presenteert wederom 'Temptation Island' - en in de liefde gaat het minstens zo voorspoedig. Zo maakt ze zojuist bekend dat ze met haar vriend Robbert een huis heeft gekocht.

"We. Just. Bought. A. House."

Monica en Robbert vieren deze maand dat ze één jaar samen zijn en hoe kun je de liefde beter bezegelen dan door samen een koopcontract te tekenen? Via Instagram laat de vlogger weten dat de twee na maanden zoeken eindelijk een geschikte woning hebben gevonden. 'We. Just. Bought. A. House.' schrijft ze bij een paar foto's van zichzelf, Robbert én hun nieuwe stek.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan
Lees ook

Monica Geuze gaat samenwerking met Yolanthe aan

Monica verruilde Amsterdam destijds voor Vinkeveen om samen te wonen met Lars, de vader van haar dochter Zara-Lizzy. Sinds de relatie over is en ze het liefdesgeluk heeft gevonden bij Robbert, praat ze in haar vlogs regelmatig over een mogelijke terugkeer naar Amsterdam waar haar huidige vriend woont. Ze is zo gelukkig met hem dat ze zelfs al nadenkt over mogelijke gezinsuitbreiding. 

Lees meer over
Monica Geuze