nienkennen kiezen

Nienke Plas twijfelt over delen van beelden bevalling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNienke Plas twijfelt over delen van beelden bevalling
RTL

Vlogger Nienke Plas (34) gunt haar volgers een inkijkje in haar leven, maar twijfelt nog of de bevalling van haar tweede kindje daar ook onderdeel van uit moet maken. Nienke weet vrij zeker dat ze het gaat filmen, maar nog niet of het op YouTube te bewonderen zal zijn. Dat vertelt ze in '&C'.

"Het is aan ons om te bepalen wanneer het goed voelt, niet aan een ander" 

Eén ding weet Nienke zeker: ze gaat twee GoPro's neerzetten wanneer het grote moment daar is. "Dan zorg ik dat ik m'n camera paraat heb en dat Resley [haar man, red.] die af en toe verzet", legt ze uit in het tijdschrift. "Dan krijg je het moment in elk geval mee."

Nienke Plas: 'Seks is een heerlijk onderwerp'
Lees ook

Nienke Plas: 'Seks is een heerlijk onderwerp'

Maar of die beelden ook op YouTube komen, dat is nog onzeker. Nienke denkt nu nog dat het 'alleen voor onszelf' gefilmd zal worden. "Ik kijk later wel of we het ook het net op slingeren."

Hoe haar volgers erop zullen reageren als ze het niet te zien krijgen, doet haar niet zoveel. "Reacties krijg je sowieso wel", verklaart ze nuchter. Bij haar eerste zoontje Frenky was ze 'heel beschermend' en heeft ze 'zeker vijf weken gewacht' voor ze een foto online zette. "Het is aan ons om te bepalen wanneer het goed voelt, niet aan een ander."

Nienkes zwangerschapsavontuur zit sowieso vol verrassingen. Of ze de bevallingsbeelden met haar volgers deelt, is niet het enige waar ze nog niet zeker van is: de vlogger heeft ook geen idee of ze een jongetje of meisje krijgt. En dat wil ze ook helemaal niet weten. In de video hieronder legt ze uit waarom. 

Lees meer over
Nienke PlasBabyZwangerschap