in het heest van de nacht

Emma Heesters is open boek over zwoele eerste date met Wesley

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmma Heesters is open boek over zwoele eerste date met Wesley
RTL

Er mag dan ruim vijftienhonderd kilometer tussen hen in zitten, Emma Heesters (25) en Wesley Hoedt (27) zijn in de wolken samen. Aan 'Grazia' vertelt de 'Waar ga je heen'-zangeres in geuren en kleuren hoe hun eerste date verliep.

"Als het niet klikte in bed, kon ik ook niet vol overgave zeggen dat hij de ware is"

Emma's agenda stroomt op dit moment nog net niet over: ze heeft een gloednieuw nummer, een lingeriecampagne én natuurlijk de relatie met voetballer Wesley, die in Italië met regelmaat een balletje trapt. Aan Grazia vertelt ze hoe soepel het eraan toe ging tijdens hun eerste afspraakje.

"Ik lette in het begin op de kleine dingen: hoe danst hij? Want een man die niet kan dansen, is waarschijnlijk ook niet goed in bed", aldus Emma, die toevoegt dat sensualiteit in een relatie belangrijk is voor haar. "Als het niet klikte in bed, kon ik ook niet vol overgave zeggen dat hij de ware is."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Wesley nam haar goed onder de loep: "Tijdens onze eerste date keek Wesley ook steeds naar mijn mond, naar mijn lippen. Later biechtte hij op dat hij me de hele avond al wilde zoenen. Ik hem ook." 

De nieuwe Grazia met daarin het hele interview met Emma ligt morgen in de winkel.

Emma Heesters neemt afscheid van schattig imago in nieuwe clip
Lees ook

Emma Heesters neemt afscheid van schattig imago in nieuwe clip

We kennen Emma natuurlijk allemaal van haar hits 'Waar Ga Je Heen' en 'Als De Eerste Sneeuw Valt', maar nu voegt ze daar het edgy liefdesliedje 'Schat Ik Ben Ok' aan toe, geïnspireerd op haar relatie met Wesley. Bij RTL Boulevard vertelde ze erover:

Lees meer over
Emma Heesters