familie uitbreiden

Netflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix/Nick BriggsNetflix-hit Bridgerton voegt vier nieuwe namen toe aan cast
RTL

In het tweede seizoen van de razend populaire Netflix-serie 'Bridgerton' zullen vier nieuwe acteurs verschijnen, zo meldt 'Variety' maandag.

Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young krijgen allemaal een rol in het nieuwe seizoen, waarvan de productie deze maand zal beginnen in Londen. Het is nog niet bekend hoe groot de rollen van de nieuwe castleden worden.

Het tweede seizoen zal zich baseren op de boeken van Julia Quinn. Verwacht wordt dat dit seizoen gebaseerd zal worden op Quinns The Viscount Who Loved Me.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Regé-Jean Page vertelt zelf waarom hij niet meer te zien is in Bridgerton
Lees ook

Regé-Jean Page vertelt zelf waarom hij niet meer te zien is in Bridgerton

Vrijdag werd aangekondigd dat Regé-Jean Page, de acteur die de rol van Simon Bassett, de Duke of Hastings vertolkte, niet terugkeert voor het nieuwe seizoen van de serie. "We nemen afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de Duke of Hastings speelde", kondigde Lady Whistledown aan. "We zullen Simons aanwezigheid missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie." 

Het nieuws over het vertrek van de acteur zal voor de mensen die de boeken van Julia Quinn, waarop de serie is gebaseerd, niet als een verrassing komen. De Duke of Hastings heeft alleen in het eerste boek een grote verhaallijn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Regé-Jane wist afgelopen december de harten van heel wat Netflix-kijkers op hol te brengen als de sexy Duke of Haistings. Fans zwijmelden weg bij de serie, maar ontdekten ook een foutje...

Lees meer over
NetflixBridgerton