lights, camera, action!

Na 96 dagen is er eindelijk gezoend in Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Na 96 dagen is er eindelijk gezoend in Big Brother
RTL

Er was een eliminatie voor nodig, maar eindelijk is het zover: na 96 dagen 'Big Brother' is de eerste zoen eindelijk een feit. Jill en Thomas, die eerder het programma moest verlaten, nemen het ervan als hij zijn tijdelijke rentree in het huis maakt.

Sinds de komst van Jill in het huis is het al dikke mik tussen de twee. Toch is dat tot nu toe altijd bij vriendschap gebleven. Maar op dag 96 van de 100 duikt Thomas haar bed in voor een amoureus potje (tong)worstelen. Ineens vonden hun lippen elkaar. Dat intieme moment zie je in het fragment hieronder. 

Big Brother-kijkers zijn Jill en haar 'walgelijke gedrag' spuugzat
Lees ook

Big Brother-kijkers zijn Jill en haar 'walgelijke gedrag' spuugzat

Geef de schuld maar aan de hoeveelheid alcohol tijdens het voorafgaande feestje. Of het hevige geflirt en het vele geduld dat ze moesten opbrengen. Hoe dan ook, de verliefde kusjes die ze elkaar geven als de lichten uitgaan blijven geen enkele kijker onopgemerkt. Jill laat hiermee zien hoe gelukkig ze is dat Thomas weer terug in de villa is. "Hij ziet er nog beter uit. Ik heb hem vijf weken moeten missen en er is nu onmiddellijk veel meer kleur in het huis."

De grote finale vindt op donderdag 8 april plaats. In de uitzending van vanavond zie je de laatste eliminatieronde. Schakel om 21.30 uur in op RTL5 om die aflevering te bekijken. 

Lees meer over
Big Brother