Duncannetjes overdoen

Duncan Laurence door het dolle na optreden Ellen DeGeneres

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDuncan Laurence door het dolle na optreden Ellen DeGeneres
RTL

Duncan Laurence (26) kan weer iets van z'n lijstje afstrepen. De zanger was vandaag te gast bij Ellen DeGeneres en kan het nog steeds niet geloven. Zijn optreden samen met zangeres Fletcher (27) staat inmiddels online.

"Ik leef hiervoor"

'Ze houdt mijn freaking album in haar handen en ze lacht. Ik leef hiervoor', jubelt Duncan, die zijn nummer Arcade zong in de show, op Twitter. 'Ik ben zo zo zo ontzettend trots op ons', zegt hij vervolgens tegen Fletcher, met wie hij een duetversie van zijn hit Arcade zong. Duncan en Fletcher waren niet fysiek aanwezig in de studio. Ze hebben een videoclipachtige vertolking van Arcade opgenomen en die is dinsdag in de show te zien.

Het optreden in The Ellen DeGeneres Show is Duncans tweede Amerikaanse tv-optreden in een week tijd. Vorige week was hij te zien in het praatprogramma The Today Show, waar hij eveneens Arcade ten gehore bracht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe single Duncan Laurence tijdens songfestival in première
Lees ook

Nieuwe single Duncan Laurence tijdens songfestival in première

Arcade is momenteel een voorzichtige hit in Amerika. Het nummer waarmee Duncan twee jaar geleden het Eurovisiesongfestival won staat op het randje van de prestigieuze Billboard Hot 100.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Duncan LaurenceEllen DeGeneres