nieuwe spruit

Boer Wim en Marit uit BzV hebben een dochtertje gekregen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkBoer Wim en Marit uit BzV hebben een dochtertje gekregen
RTL

De Noordoostpolder is weer een inwoner rijker: boer Wim en zijn vriendin Marit uit 'Boer zoekt Vrouw' hebben een kleine spruit gekregen. Hun dochtertje heeft de naam Lot gekregen.

"Deze gezinsuitbreiding voelde zo goed dat we klaar waren voor de volgende stap"

In een video op de website van Boer zoekt Vrouw stelt het koppel hun dochtertje voor. "Yvon kwam zo'n 3 jaar geleden bij ons op de boerderij en toen spraken wij de wens uit om een klein gezinnetje te starten", vertelt de boer. 

Yvon Jaspers heeft het er maar druk mee: weer BzV-baby geboren
Lees ook

Yvon Jaspers heeft het er maar druk mee: weer BzV-baby geboren

Dat begon met hond Bowie. "Bowie heeft vanaf moment één ons hart veroverd. Deze gezinsuitbreiding voelde zo goed dat we klaar waren voor de volgende stap. Wij zijn namelijk hele trotse ouders geworden van onze dochter Lot", voegt Marit daar aan toe. "Alles gaat heel goed met ons en we zijn superdankbaar voor alles wat het Boer zoekt Vrouw-avontuur ons heeft gebracht."

Akkerbouwer Wim was in 2018 te zien in het liefdesprogramma. Aan dat seizoen deden onder meer ook boerin Steffi en boer Marnix mee. Paula, Marlies en Marit mochten bij Wim komen logeren in Flevoland en uiteindelijk was het Marit die het hart van de boer stal.

Inmiddels zijn er al meer dan 90 BzV-baby's geboren en daarom presenteert Yvon Jaspers aanstaande zondag een speciale uitzending van haar programma. Boer zoekt Vrouw: 90 spruiten special zie je zondag 11 april om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Onlangs beviel boerin Steffi van haar eerste dochtertje. We spraken de kersverse moeder:

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw