moet je maar (spuiten en) slikken

Geraldine Kemper is smoorverliefd, maar gelooft niet in één liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Open KaartGeraldine Kemper is smoorverliefd, maar gelooft niet in één liefde
RTL

Geraldine Kemper (31) is momenteel tot over haar oren verliefd op Freek, maar om te zeggen dat ze voor altijd bij haar prins op het witte paard blijft vindt ze lastig. Dat vertelt ze in de YouTube-serie 'Open Kaart'. 

"Om te zeggen dat ik voor altijd bij hem blijft..."

Robbert Rodenburg valt meteen met de deur in huis als hij de presentatrice vraagt of ze gelooft in ware liefde. "Ik geloof niet in één ware liefde", vertelt Geraldine na een diepe zucht. "Ik denk dat je meerdere grote liefdes kunt ontmoeten in je leven." Pittige uitspraken aangezien het Nederlandse gezicht van Big Brother momenteel hartstikke verliefd is.

Ze durft dan nu ook nog niet te zeggen dat Freek de man is waar ze oud mee wil worden. "Nee dat zeg ik nooit", aldus een eerlijke Geraldine. "Dit klinkt misschien gek, want ik ben zo enorm verliefd op hem, maar je weet gewoon niet wat er allemaal gaat gebeuren (…) Om te zeggen dat ik voor altijd bij hem blijft..."

Geraldine Kemper over liefdesverdriet na breuk: 'Heel zwaar'
Lees ook

Geraldine Kemper over liefdesverdriet na breuk: 'Heel zwaar'

Dat betekent niet dat Geraldine niet bezig is met de toekomst. De presentatrice, die nu 31 is, wil namelijk ooit graag kinderen en is daar nu dan ook mee bezig. Toch vindt ze het lastig dat daar van buitenaf zo'n enorme druk op ligt. "Ook tijdens interviews wordt daar heel vaak naar gevraagd. Maar ik weet het gewoon nog niet", vertelt ze eerlijk. "Je weet niet eens of je wel kinderen kan krijgen, of het allemaal zomaar lukt. Dat wordt gewoon door de maatschappij op ons gelegd (...) Maar ik ben daar nog lang niet klaar voor."

Lees meer over
Geraldine Kemper