mij niet bellen

Vriend Erica Meiland komt tot pijnlijke constatering in roddelbladen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP en Instagram @privedetectivesanderVriend Erica Meiland komt tot pijnlijke constatering in roddelbladen
RTL

Het nieuwe liefje van Erica Meiland (57) is door hun relatie in één klap een BN'er geworden. Dat merkt hij nu ook aan de roddelbladen. Sander (60) heeft alle blaadjes die wat over hem hebben geschreven in huis gehaald en komt vervolgens tot een pijnlijke constatering.

"Afgelopen week. Conclusie: 25% klopt"

Sander beweert dat maar 25 procent klopt van wat er over hem en zijn relatie met Erica geschreven wordt. Nou ja. En dan heeft hij het overigens alleen nog maar over de verhalen van één week. De privé detective deelt die conclusie met zijn groeiende aantal volgers op Instagram. 'Afgelopen week. Conclusie: 25% klopt', schrijft hij met de hashtag #privedetectivesander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoe wist Erica Meiland haar Sander al die tijd geheim te houden?
Lees ook

Hoe wist Erica Meiland haar Sander al die tijd geheim te houden?

Sinds kort wordt er dus een extra stoel aangeschoven op de boerderij in Hengelo. Toch wist Erica haar nieuwe vlam lang geheim te houden. In de laatste afleveringen van Chateau Meiland is te zien dat de twee tortelduifjes volop coronaproof aan het daten zijn en dat er van een eerste kus zelfs nog geen sprake is. Aan RTL Boulevard liet Sander onlangs weten dat hun liefde niet meer zó pril is: ze zijn al een half jaar samen

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is één van de weinigen die al vroeg over de relatie van Erica en Sander afwist. Omdat de twee elkaar kennen vond Sander het niet netjes als Peter aan de desk van RTL Boulevard pas iets over de relatie zou horen. Zelf hint Sander ondertussen op social media al enige tijd naar zijn liefdesgeluk met Erica. Volgens Rob Goossens deed hij er zelfs 'alles aan om ontdekt te worden'.

Lees meer over
Erica Meiland