sterkte

Olcay: 'Ruud durft voorzichtig weer aan de toekomst te denken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ruuddewildOlcay: 'Ruud durft voorzichtig weer aan de toekomst te denken'
RTL

Na een paar onzekere maanden is de zon weer gaan schijnen voor Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40). De radio-dj is gisteren schoon verklaard in het ziekenhuis, nadat ze eerder bij hem darmkanker hebben geconstateerd. Olcay is trots, zo laat ze op Instagram weten.

"Heb de afgelopen weken van heel dichtbij meegemaakt hoe eng, onzeker, angstig deze ziekte je maakt"

Door de ziekte van Ruud, die eigenlijk onder de radar wilde blijven, heeft Olcay de afgelopen tijd veel contact gehad met andere mensen die zich in eenzelfde situatie bevinden. Na het goede nieuws van Ruud wenst ze hen hetzelfde toe. 'Hoop zo dat andere lieve mensen waar ik contact mee heb gehad via Instagram ook goed nieuws krijgen. Heb de afgelopen weken van heel dichtbij meegemaakt hoe eng, onzeker en angstig deze ziekte je maakt', schrijft ze.

'Ik denk aan iedereen die in een soortgelijk traject zit. En tegelijkertijd ben ik zo ontzettend blij dat Ruud vandaag goed nieuws heeft gekregen en voorzichtig... heel voorzichtig weer durf te denken aan de toekomst.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruud de Wild herenigd met zoon: 'Zo blij dat hij er weer is'
Lees ook

Ruud de Wild herenigd met zoon: 'Zo blij dat hij er weer is'

Het is nog maar drie weken geleden dat Ruud tijdens zijn voorlopig laatste radio-uitzending bekendmaakt dat hij kanker heeft. "Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker", vertelde hij toen. Dat hij nu schoon is verklaard, is fantastisch nieuws voor het koppel. "Ben op de goede weg terug."

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild