what the vacc

Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen
RTL

Het vaccinatiebeleid is een beladen onderwerp waarover vaak gesproken wordt in de media. Ook in de talkshow 'Beau' kwam het ter sprake en tafelgast Giel Beelen (43) uitte zijn weifeling omtrent het coronavaccin.

"Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens"

Het zetten van de coronaprikken verloopt niet bepaald vlekkeloos, maar de bereidheid om een vaccin te nemen ligt hoog in Nederland. Het onderwerp werd besproken in de talkshow Beau, waar ook radio-dj Giel zijn mening verkondigde. "Mwah", reageerde hij op de vraag of hij het vaccin wilde. "Ik ben heel opportunistisch. Als ik uiteindelijk naar een festival mag, denk ik: oké, schuif dat gif maar in me. Maar ik weet het niet." 

Giel Beelen veilt persoonlijke cd-collectie voor goede doel
Lees ook

Giel Beelen veilt persoonlijke cd-collectie voor goede doel

Beau vond Giels argwaan maar moeilijk te rijmen met zijn andere levenskeuzes. "Je zou zeggen, met alle drank en rommel die jij in je lijf hebt gespoten...", aldus de presentator. Dat begrijpt de radio-dj wel. "Daar zeg je ook wat. Ik geloof wel in de natuurlijke afweer van de mens. Maar goed, het is een moeilijke kwestie", vindt Giel. Beau heeft er geen moeite mee en zou het vaccin zo nemen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoe de vaccins werken en wat de bijbehorende risico's zijn, daar weet Diederik Jekel meer over. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Beau van Erven DorensGiel BeelenCoronavaccinVaccinatieBEAU