Wie is de mol?

Hierdoor kunnen de Getrouwen de Verraders ’s nachts niet betrappen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenHierdoor kunnen de Getrouwen de Verraders ’s nachts niet betrappen
RTL

Het eerste seizoen van het nieuwe RTL4-programma 'De Verraders' is een regelrechte hit. Toch blijven een aantal mysterieuze zaken achter de schermen nog onduidelijk. Gelukkig is daar Verrader Samantha Steenwijk (35). Aan 'Glamour' geeft ze namelijk antwoord op een heel belangrijke vraag.

"Kees was bij mij de dichtstbijzijnde Verrader. Ik heb hem nooit gehoord"

Die vraag luidt: hoe kan het dat de Getrouwen de Verraders niet betrappen wanneer ze 's nachts in conclaaf gaan? Nou, het antwoord daarop is eigenlijk heel logisch: "Tijdens de opnames sliepen ook de redactie- en cameramensen in Kasteel Erenstein", legt Samantha uit. "Er sliep overal één iemand tussen. Kees was bij mij de dichtstbijzijnde Verrader. Ik heb hem nooit gehoord, want als ze naar het torentje gingen, dan gingen de mensen achter de schermen door de gangen heen lopen."

Samantha Steenwijk reageert op haar slinkse streek in De Verraders
Lees ook

Samantha Steenwijk reageert op haar slinkse streek in De Verraders

En hoewel Samantha wel vaak sleutels hoorde rinkelen of deuren hoorde dichtslaan, had ze geen idee waar het geluid precies vandaan kwam: "Je wist echt niet wie er uit welke deur kwam." 

De zangeres zorgt zelf overigens voor behoorlijk wat opschudding in het spannende programma. Zo was in de laatste aflevering te zien hoe ze overstapte naar 'de andere kant' en een Verrader werd. In de video hieronder vertelt ze er uitgebreid over. 

Lees meer over
Samantha SteenwijkDe Verraders