in galop

Marco Borsato laat de teugels vieren tijdens nieuwe hobby

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Marco Borsato laat de teugels vieren tijdens nieuwe hobby
RTL

Marco Borsato heeft er een nieuwe hobby bij. Naast zingen is de 54-jarige nu ook helemaal in de ban van... paardrijden! Op zijn Instagram is dan ook te zien hoe de zanger de teugels in handen heeft en een heus parcours aflegt. 

"Je kunt de Spelen nog halen"

Met de wind in de haren racet Marco over het zand met op de achtergrond zijn duet met Guus Meeuwis, 'Schouder Aan Schouder'. In het bijschrift laat hij weten dat het filmpje gemaakt is tijdens zijn vierde les van wereldkampioen IJsbrand Chardon.

De (bekende) volgers van Marco zijn onder de indruk van zijn skills. 'Je kunt de Spelen nog halen', laat voormalig judoka en wereldkampioen Dennis van der Geest achter onder de post. Ook goede vriend en fotograaf Edwin Smulders staat versteld: 'Vet.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marco Borsato druk bezig met nieuwe muziek: 'Geniet me suf'
Lees ook

Marco Borsato druk bezig met nieuwe muziek: 'Geniet me suf'

Gelukkig voor de fans is Marco naast al het paardrijden ook nog druk bezig met nieuwe muziek. 'Heerlijk nieuwe muziek maken in de studio! En juist met dit mooie weer geniet ik me suf', deelde hij onlangs vanuit de studio in Volendam. 

Marco kondigde begin maart zijn muzikale comeback aan. Het nummer 'Een Moment' - een samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez - lijkt een afscheidslied voor zijn ex Leontine. Daarvoor was het een jaar stil rond de zanger, die door een diep dal ging vanwege zijn burn-out en scheiding.

Lees meer over
Marco Borsato