Auw!

Hierom had Kees een pleister op zijn hoofd in De Verraders

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenHierom had Kees een pleister op zijn hoofd in De Verraders
RTL

Veel kijkers van 'De Verraders' zagen de afgelopen weken hoe acteur Kees Boot (51) ineens een pleister op zijn hoofd had. De grote vraag is dan ook: wat is er in vredesnaam gebeurd? En daar geeft hij nu eindelijk antwoord op!

"Die deurtjes in dat kasteel zijn gemaakt voor mensen uit de zestiende eeuw"

In een livesessie op de Facebookpagina van RTL 4 geeft hij aan Patrick Martens en Chatilla van Grinsven het verlossende antwoord: "Luister, je ziet nu niks meer dus het is weg. Wat er is gebeurd, is dat wij elke avond in zo'n torentje een conclaaf hadden. En die deurtjes in dat kasteel zijn gemaakt voor mensen uit de zestiende eeuw. Ik loop daar met een pak aan waardoor ik helemaal niks meer zie." 

Vervolgens vertelt Kees wat er precies is gebeurd: "Ik loop het torentje in en loop iets te snel met mijn hoofd omhoog." Vervolgens stootte de ex-Verrader zijn hoofd keihard tegen de stenen rand van de deur. Hoewel hij aanvankelijk dacht dat het allemaal wel meeviel, liep er na een minuut een straal bloed over zijn gezicht. 

"Op een gegeven moment zie ik Holly tegenover me staan, en die dacht 'OOOH!' Het bloedde als een tierelier en toen hebben we de opnames eventjes stil moeten leggen en ben ik verbonden." 

Het hele gesprek zie je in de video hieronder terug. 

Samantha Steenwijk reageert op haar slinkse streek in De Verraders
Lees ook

Samantha Steenwijk reageert op haar slinkse streek in De Verraders

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Afgelopen zaterdag was te zien hoe de acteur werd verbannen uit het populaire programma. Hij kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en laat Verraders Holly Mae Brood en Samantha Steenwijk achter in het kasteel. 

De Verraders is zaterdagavond om 21:35 uur te zien bij RTL4. 

Lees meer over
RTL NederlandDe Verraders