roeien met de streamen die we hebben

Zin in een feestje? Hier kijk je vanavond het concert van The Streamers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZin in een feestje? Hier kijk je vanavond het concert van The Streamers
RTL

Hoera, koning Willem-Alexander is vandaag 54 jaar oud geworden. De Oranjes vieren Koningsdag dit jaar in Eindhoven en sluiten de dag feestelijk af met een livestreamconcert van gelegenheidsband The Streamers op het terrein van Paleis Noordeinde. Ook jij kunt (gratis) meegenieten.

The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal en Paul de Leeuw. Vorige week werd bekend dat ook Duncan Laurence en Armin van Buuren bij het koningsdagconcert op Paleis Noordeinde aanwezig zijn.

Naast Streamers óók Qmusic op Koningsdag bij Paleis Noordeinde
Lees ook

Naast Streamers óók Qmusic op Koningsdag bij Paleis Noordeinde

De livestream start vanavond om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele paleisdeuren open voor de inloop. Via de website van The Streamers kun jij een gratis ticket bemachtigen. Het aantal kaarten is onbeperkt, iedereen die wil kan meekijken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De artiesten zullen belangeloos optreden en ING maakt het evenement mede mogelijk als liefhebber van muziek. Als kijkers willen, kunnen zij een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot en daarmee de deelnemende artiesten en makers van de livestream bedanken voor het mogelijk maken van het concert.

© The Streamers/Bart Heemskerk

In de video hieronder zie je wat er vandaag verder allemaal op het programma staat voor het koninklijk gezin.

Lees meer over
Koning Willem-AlexanderKoningsdag