perfect

Ed Sheeran kondigt comeback aan met eerste videoclip in tijden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEd Sheeran kondigt comeback aan met eerste videoclip in tijden
RTL

Na een muzikale pauze van anderhalf jaar is Ed Sheeran (30) weer aan de slag gegaan. De Britse zanger werd door 'The Sun' in Londen gespot tijdens opnames van een videoclip.

"Hij zwaaide naar wat kinderen en kon er wel om lachen, het was best wel onwerkelijk"

Op foto's is te zien dat de 30-jarige Ed verkleed is als een vampier. Andere acteurs op de set waren omgetoverd tot zombies en griezelige wezens. De clip werd opgenomen op het dak van een winkelcentrum.

Ed Sheeran haalt 4 ton op met veiling van zijn spullen
Lees ook

Ed Sheeran haalt 4 ton op met veiling van zijn spullen

Volgens een ingewijde herkenden mensen de zanger al snel en kwamen er meerdere fans kijken. "Hij is zo herkenbaar, maar eerst was hij alleen nog in zijn normale tenue met zijn gitaar dus het ging als een lopend vuurtje dat Ed er aan het filmen was, maar hij vond het prima. Hij zwaaide naar wat kinderen en kon er wel om lachen, het was best wel onwerkelijk."

De zanger kondigde in 2019 aan even een break te nemen. Vorig jaar werd Ed voor het eerst vader en liet hij weten weer terug te keren wanneer het tijd daarvoor is. In februari stelde hij zijn fans gerust dat er dit jaar nog een nieuw album komt. Ook Adele laat haar fans al een tijdje wachten op nieuwe muziek.

Lees meer over
Ed Sheeran