can't keep up

Kardashians gaan geen campagne voeren voor Caitlyn Jenner

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKardashians gaan geen campagne voeren voor Caitlyn Jenner
RTL

De gezusters Kardashian willen niet meewerken aan de campagne van Caitlyn Jenner (71), die gouverneur van Californië wil worden. Volgens ingewijden hebben de realitysterren geen interesse om de ex van hun moeder te helpen. Dat vertellen ingewijden aan 'TMZ'.

De Republikeinse Caitlyn zou haar familie vrijdag hebben ingelicht dat ze de Democratische gouverneur Gavin Newsom wil vervangen, kort voordat ze aankondigde zich kandidaat te stellen. Dat gesprek was naar verluidt meer om iedereen te informeren, van haar voormalig stiefdochters had ze al verwacht dat ze geen campagne voor haar gaan voeren.

'Koninklijk lid wil daten met Kim Kardashian'
Lees ook

'Koninklijk lid wil daten met Kim Kardashian'

De belangrijkste reden daarvoor zou zijn dat Kim, Khloé en Kourtney er een andere politieke voorkeur op nahouden. Zo stemden de zussen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 op Hillary Clinton. Caitlyn steunde destijds Donald Trump, maar kwam daar toen hij eenmaal president was op terug.

Een andere reden waarom de Kardashians zich niet voor Caitlyns campagne gaan inzetten, is uit loyaliteit aan hun moeder. Kris en Caitlyn, die samen twee dochters hebben, hebben sinds hun scheiding in 2015 nauwelijks contact.

Ook de ex-man van Kim, Kanye, deed eerder al een gooi naar het presidentschap. 

Lees meer over
Khloé KardashianKim KardashianKourtney KardashianKris JennerCaitlyn Jenner