Friendship at first sight

Antoine en Danny uit MAFS hebben elkaar helemaal gevonden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NT Visuals/Instagram @antoinebrokAntoine en Danny uit MAFS hebben elkaar helemaal gevonden
RTL

Eeuwige liefde hielden ze niet over aan hun deelname aan 'Married At First Sight', maar een vriendschap in ieder geval wel. Afgelopen weekend zochten vijf deelnemers elkaar op en bleek het wel heel goed te klikken tussen Antoine en Danny.

"Nadat we een COVID zelftest hadden gedaan, konden we gezellig een wijntje doen"

Na Antoines mislukte liefdesavontuur met Jeroen en Danny's ongelukkige huwelijk met Rein hebben de mannen bij elkaar wél de juiste klik gevonden. Hoewel Danny met zijn hashtags duidelijk maakt dat het hier om vriendschap gaat, liegt de laatste foto (even swipen naar links) er niet om. Antoine geeft Danny een liefdevolle kus op de wang.

'Nadat we een COVID zelftest hadden gedaan, konden we gezellig een wijntje doen', schrijft Danny erbij. Naast Antoine reisden ook Chantal, Daisy en Kimberly af naar Limburg voor een glas vino bij Danny. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rein en Danny maken de eindstand op: 'We gingen er anders in'
Lees ook

Rein en Danny maken de eindstand op: 'We gingen er anders in'

In het laatste seizoen van Married At First Sight is er een einde gekomen aan ieder huwelijk. Een aderlating voor Danny, die hoopte dat hij zijn happily ever after zou vinden in het programma. "Ik had zo gehoopt op het gewenste eindresultaat", vertelt hij geëmotioneerd in onderstaande video. 

Lees meer over
Married at First Sight