I feel pretty

Eerste trailer van remake West Side Story gelanceerd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© 20th Century StudiosEerste trailer van remake West Side Story gelanceerd
RTL

De strijd tussen de Jets en de Sharks wordt in een nieuw jasje gestoken! Regisseur Steven Spielberg (74) heeft de filmklassieker 'West Side Story' onder handen genomen en er nieuw leven ingeblazen.

Voor de remake van West Side Story kruipt The Fault In Our Stars-acteur Ansel Elgort in de huid van Tony en Rachel Zegler in die van zijn geliefde Maria. Hun romance zorgt voor heel wat strubbelingen, omdat Tony bij de Jets hoort en Maria's broer Bernardo de leider is van de rivaliserende partij de Sharks. De verboden liefde tussen de twee moet uitgevochten worden door de jeugdbendes en dat gaat uiteraard gepaard met de liedjes en dansjes die we kennen van de originele West Side Story. Of 'ie ook weer tweeënhalf uur duurt, is niet bekend. 

West Side Story van troon gestoten door remake Lion King
Lees ook

West Side Story van troon gestoten door remake Lion King

De nieuwe versie van West Side Story komt in december 2021 uit, een jaar na de initiële releasedatum. Maar er is sprake van een geluk bij een ongeluk. De originele film kwam in 1961 uit en is dus tijdens de première van de nieuwe editie precies 60 jaar oud! Toen de eerste West Side Story op het witte doek te zien was, werd het warm onthaald. De kaskraker nam 10 Oscars in ontvangst en leverde een hoop muzikale klassiekers op, zoals I Feel Pretty, Maria en America. Zie hier de video om je geheugen op te frissen:

Lees meer over
Ansel ElgortFilm