Wie niet?

Gerard Joling showt eerlijke foto: 'Last van coronakilo's'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGerard Joling showt eerlijke foto: 'Last van coronakilo's'
RTL

Volkszanger en presentator Gerard Joling (60) heeft op Instagram een 'eerlijke foto' gepost waarin hij vertelt dat hij last heeft van enkele coronakilo's. En daar schrok hij behoorlijk van.

"Ik schrok me alleen kapot toen ik deze foto zag"

Zo schrijft hij zijn post: 'Ik schrok me alleen kapot toen ik deze foto zag. Geertje heeft een beetje last van coronakilo's. Ik moet echt weer gaan sporten, maar weet nog niet waar ik de kracht vandaan moet halen', laat hij weten. Maar gelukkig voelt hij zich nog altijd jolig en geniet hij volop van het zonnetje, zoals hieronder te zien is. 

Gerard Joling deelt 'knappe' foto uit de oude doos
Lees ook

Gerard Joling deelt 'knappe' foto uit de oude doos

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veel volgers herkennen het probleem van Geer en sommigen geven hem zelfs tips. 'Lekker gaan wandelen iedere dag Geer. Goed voor je body & mind', 'Dat klopt want je zat lekker te wijnen langs de ringvaart', 'Hoezo schrok je, zo sta je toch op iedere foto' en 'Gewoon beginnen, dan gaat het vanzelf! Neem een personal trainer', wordt er onder meer geschreven. 

Onlangs kwam de zanger nog in het nieuws, omdat hij praatte over nieuwe muziek die eraan zit te komen. Daar vertelt hij meer over in onderstaande video.

Lees meer over
Gerard JolingCoronacrisis in Nederland