THANKS BUT NO THANKS

Victoria Beckham na cadeau Justin Bieber: 'Ga nog liever dood'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVictoria Beckham na cadeau Justin Bieber: 'Ga nog liever dood'
RTL

Justin Bieber (27) was zo vrij om Victoria Beckham (47) een cadeautje te sturen. Sterker nog, hij stuurde haar hele familie hetzelfde presentje: een paar van zijn eigen ontworpen Crocs. Maar of Posh Spice daar nou zo blij mee is... Laten we zeggen dat ze erom kan lachen.

"Ga ik lila Crocs dragen?"

Het nieuwe schoeisel dat Victoria van Justin kreeg is een paar lila Crocs. En niet zomaar een paar, want de schoenen zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar en onderdeel van de samenwerking tussen Crocs en Justins kledingmerk Drew House. Vic vraagt haar bijna 29 miljoen volgers wat ze van het cadeautje vinden.

Justin Bieber onder vuur vanwege dreadlocks
Lees ook

Justin Bieber onder vuur vanwege dreadlocks

'Het is aardig van Justin dat hij me Crocs toestuurt', schrijft Victoria. 'Ik heb ze nog nooit gedragen. Het maakt me aan het lachen. Het gaat om de gedachte, toch?' Au. Toch is ze wel dankbaar voor het onverwachte presentje: 'Bedankt Justin', schrijft ze ook nog.

Vervolgens vraagt Posh Spice haar volgers of ze de Crocs volgens hen daadwerkelijk moet dragen. Een krappe meerderheid stemt uiteindelijk voor 'nee'. 'Dat scheelde niet veel', schrijft Victoria. 'Ik was nog liever dood gegaan.'

© Instagram @victoriabeckham

Iets waar de volgers van Victoria ongetwijfeld anders over hadden gestemd, was haar eventuele terugkeer in de Spice Girls. De eerste reünie van de meidengroep vond namelijk plaats zonder Posh Spice. Mel C sprak eerder over een mogelijke tweede tour mét Victoria. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Victoria BeckhamJustin Bieber