blind op vertrouwen

Opnames Peaky Blinders weer stilgelegd

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© RTE CommunicationsOpnames Peaky Blinders weer stilgelegd
RTL

De opnames van het zesde seizoen van 'Peaky Blinders' hebben opnieuw vertraging opgelopen. De populaire Britse serie kon tijdelijk niet worden gedraaid omdat een crewlid onterecht een positieve uitslag op een coronatest had gekregen, laat een woordvoerder weten aan de 'Daily Mail'.

Het crewlid en iedereen die met hem in contact was gekomen, gingen volgens de regels in quarantaine. Hoewel kort daarna bleek dat het testresultaat niet klopte, was er toch al vertraging opgelopen. Om hoeveel tijd het gaat, is niet duidelijk.

Peaky Blinders sluit zes succesvolle seizoenen af met film
Lees ook

Peaky Blinders sluit zes succesvolle seizoenen af met film

Vorig jaar moesten de camera's vanwege de coronamaatregelen ook al stoppen met het draaien van het zesde en laatste seizoen. De reeks verschijnt naar verwachting eind dit jaar of volgend jaar.

Peaky Blinders gaat over de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. De hoofdrol wordt gespeeld door Cilian Murphy. De eerste vijf seizoenen staan op Netflix, nadat deze eerst te zien waren bij de BBC. Alle afleveringen al gezien? Misschien is The Serpent dan wel iets voor jou.