ich will noch ein bisschen tanzen

Ilse DeLange moet noodgedwongen stoppen met Duits dansprogramma

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Ilse DeLange moet noodgedwongen stoppen met Duits dansprogramma
RTL

Een verdrietig moment voor Ilse DeLange (43). De zangeres moet noodgedwongen uit de danswedstrijd 'Let's Dance' stappen, omdat ze kampt met een blessure. Dat vertelt ze op Instagram.

"Deze beslissing is erg moeilijk voor ons"

Samen met haar danspartner Evgeny heeft Ilse het lastige besluit moeten nemen om te stoppen met Let's Dance. Dat heeft alles te maken met een blessure aan haar voet, die 'te onvoorspelbaar' is en het risico van haar deelname dus 'te groot'. 'Deze beslissing is erg moeilijk voor ons', aldus Ilse. 'Hoe verdrietig ik ook ben, ik kan nog steeds zoveel mooie dingen uit mijn tijd meenemen en ik ben er trots op deel uit te maken van deze onvergetelijke reis.' 

Ilse DeLange wint prestigieuze countryprijs
Lees ook

Ilse DeLange wint prestigieuze countryprijs

Ilse bedankt haar partner Evgeny voor alles wat ze van hem heeft geleerd. 'Hem te zien dansen inspireert me enorm, we hadden een geweldige band', vertelt de zangeres. Maar het tweetal neemt nog geen afscheid. Ilse en haar danspartner zullen in de finale van Let's Dance nog eenmaal hun pasjes laten zien. 'Al met al ben ik dolblij dat ik deze spannende reis heb gemaakt. Mijn hart is gevuld met liefde en dankbaarheid', sluit de zangeres af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zonde is het zeker, want Ilse stond hoog in de ranglijsten bij de bookmakers en de kijkers van Let's Dance. In de video hieronder zie je er alles over. 

Lees meer over
Ilse DeLangeDansTv-programmaInstagramBlessures