thirty free

Jarige Adele trakteert fans op zeldzame foto's

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Jarige Adele trakteert fans op zeldzame foto's
RTL

Zangeres Adele (33) trakteert deze woensdag haar miljoenen fans op een zeldzaam cadeautje: foto's. De Britse superster is jarig en deelt niet vaak persoonlijke kiekjes.

Adele schrijft bij haar post: 'Dertig vrij (Thirty free)', als inhaker op haar 33ste verjaardag. Binnen veertig minuten kan ze al rekenen op ruim anderhalf miljoen likes. Ook laten veel fans een reactie achter: 'Waar blijft het album?', 'Gefeliciteerd' en 'Wow, je bent zo mooi', wordt er onder andere geschreven. De foto's zijn hieronder te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Juridische afhandeling scheiding Adele eindelijk afgerond
Lees ook

Juridische afhandeling scheiding Adele eindelijk afgerond

Begin maart kwam Adele nog in het nieuws omdat ze zichzelf tot één van de meest succesvolle zangeressen van de eeuw mag rekenen. Haar tweede album, 21, is het best verkochte album door een Britse zangeres sinds 2000. Het album is in totaal zo'n zes miljoen keer verkocht in het Verenigd Koninkrijk.

De zangeres staat bovenaan de lijst van The British Phonographic Industry, de muziekorganisatie die onder andere de BRIT Awards organiseert. In de hitlijsten versloeg Adele artiesten als P!nk, Madonna, Amy Winehouse, Rihanna en Dido. Winehouse is de eerstvolgende Britse in de lijst, op plek 6.

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]Verjaardag