Hij weet het

Tino Martin biedt excuses aan voor optreden Bevrijdingsfestival

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPTino Martin biedt excuses aan voor optreden Bevrijdingsfestival
RTL

Volkszanger Tino Martin (37) biedt zijn excuses aan voor zijn optreden tijdens een livestream voor Bevrijdingsdag op vliegbasis Gilze-Rijen. Hij betreurt zijn optreden ten zeerste.

"De oorsuizingen in combinatie met mijn sterk verminderde (zang)conditie door het coronavirus bleken een negatieve impact"

Zo schrijft de zanger bij onderstaande post: 'Als een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid had ik vandaag de grote eer om het spits te mogen afbijten met een optreden dat via een livestream was te zien vanuit vliegbasis Gilze-Rijen. Ik was enorm enthousiast en erg gretig om eindelijk weer eens te mogen optreden.' 

Maar dankzij het coronavirus, waardoor hij flink ziek is geweest, en in combinatie met oorsuizen en een verminderde conditie, was zijn optreden niet zoals hij had gewild. 

'Vandaag kwamen die gevolgen helaas pijnlijk naar voren tijdens mijn optreden, dat daardoor verre van vlekkeloos verliep. De oorsuizingen in combinatie met mijn sterk verminderde (zang)conditie door het coronavirus bleken een negatieve impact te hebben op het optreden en dat betreur ik zeer.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na zijn optreden kon Tino rekenen op veel kritiek, zo was te lezen op Twitter. Ook entertainmentdeskundige Rob Goossens was niet te spreken over zijn optreden. Zijn reactie zie je in de video hieronder. 

Bezoek aan Westerbork maakt diepe indruk bij Tino Martin
Lees ook

Bezoek aan Westerbork maakt diepe indruk bij Tino Martin

Lees meer over
Tino MartinBevrijdingsdag