laat het kaas niet van het brood eten

Holly ergert zich aan leeftijdsgenoten: 'Willen van nul naar honderd'

Door RTL Boulevard/JAN··Aangepast:
© ANPHolly ergert zich aan leeftijdsgenoten: 'Willen van nul naar honderd'
RTL

Holly Mae Brood timmert hard aan de weg in televisieland. Zo was de 26-jarige onlangs te zien in de hitserie 'Meisje van Plezier' en presenteert ze al een aantal seizoenen 'Love Island'. "Ik vertrouw erop dat het wel goedkomt, zonder dat ik het heel erg moet pushen", vertelt de actrice over haar carrièreplannen in tijdschrift 'JAN'.

"Het is niet zo dat ik het gevoel heb dat ik niet meer besta als ik een half jaar niet in beeld ben geweest"

Ze is actrice, musicalster, danseres én presentatrice. En dat fladderen bevalt haar wel. "Er is in elk geval niet een volledig uitgestippelde route in wat ik doe. Mijn strategie is dat ik vooral kies voor dingen die ik léúk vind", aldus Holly. "Voor een musical ben je maandenlang elke avond op pad, dus die doe ik alleen als het verhaal me echt aanspreekt."

Holly Mae Brood: 'Herman is mijn vader, niet mijn stiefvader'
Lees ook

Holly Mae Brood: 'Herman is mijn vader, niet mijn stiefvader'

Het irriteert haar dan ook dat leeftijdsgenoten binnen een maand miljonair en beroemd willen zijn, meteen van nul naar honderd. Holly: "Terwijl ik veel liever in een mooi stuk speel waarin ik de boom links achterin ben dan dat ik de hoofdrol aanneem in een voorstelling die niet bij me past. Van mij hoeft niet alles nú (...) Het is niet zo dat ik het gevoel heb dat ik niet meer besta als ik een half jaar niet in beeld ben geweest."

Van zichzelf de hele tijd profileren via social media, daar is ze ook niet zo van. "Pas toen ik de andere genomineerden van de Televizier Award volop reclame voor zichzelf zag maken op social media, dacht ik: 'Misschien moet ik dat ook maar eens gaan doen.'"

Het hele interview met Holly, die onlangs nog te zien was in De Verraders, lees je nu in JAN.

Lees meer over
Holly Mae Brood