oops she dyed it again

Britney Spears verrast volgers met gloednieuwe haarkleur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears verrast volgers met gloednieuwe haarkleur
RTL

Daar waar ze doorgaans met fanatieke dansjes de aandacht trekt op Instagram, is het nu het kapsel van Britney Spears (39) waarmee ze hoge ogen gooit. Oké, en de outfit. Want beide zijn behoorlijk opvallend.

"Dames en heren, ben voorzichtig!"

De zangeres mag dan onder een vergrootglas liggen door de opvallende slash zorgwekkende video's die ze van zichzelf op Instagram plaatst, de posts worden er niet minder om. Deze week plaatst ze zelfs in twee dagen zes vergelijkbare foto's en filmpjes en daarbij vallen, opnieuw, niet alleen de dansmoves op, maar ook haar kittige pakje en roze geverfde lokken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears: 'De documentaires over mij zijn hypocriet'
Lees ook

Britney Spears: 'De documentaires over mij zijn hypocriet'

'Miss pussycat loves to bite', schrijft ze bij de eerst foto in de reeks. 'Dames en heren, ben voorzichtig!' Daarna volgen een hoop filmpjes en foto's in dezelfde setting, want waarom niet. 'Omg omg roze haar', reageren haar volgers op haar look. Het is overigens niet voor het eerst dat ze van kleur veranderd: we kennen haar platinablond, maar Brit is ook al eens brunette geweest. Met haar roze lokken volgt ze onder anderen Chrissy Teigen en Sarah Paulson op.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het zijn spannende tijden voor Britney. De zangeres zal op 23 juni zelf spreken voor de rechtbank over de zaak rondom het curatorschap van haar vader Jamie. Eric de Munck vertelt in de video hieronder de laatste details over haar opmerkelijke leven.

Lees meer over
Britney Spears