Spaans benauwd

Adiós: Netflix deelt állerlaatste beeld van La Casa de Papel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixAdiós: Netflix deelt állerlaatste beeld van La Casa de Papel
RTL

Het einde van 'La Casa de Papel' is nu wel héél concreet geworden. De opnames van het slotdeel zitten er namelijk op, laat Netflix op Twitter weten met een backstage-foto van de cast. Dat betekent dat het nog slechts afwachten is tot het vijfde seizoen.

"We kunnen niet wachten om te laten zien hoe dit verhaal afloopt"

'Wat begon als een overval, eindigde als een familie. We zijn klaar voor deel 5 van La Casa de Papel', valt er te lezen in de tweet. 'We bedankt alle fans die deel uitmaken van La Resistencia. We kunnen niet wachten om te laten zien hoe dit verhaal afloopt.' Nou, wij ook niet. Wanneer dat vijfde seizoen verschijnt is overigens nog niet bekend. Wél weten we een beetje wat we kunnen verwachten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De ware reden waarom de stekker uit La casa de papel wordt getrokken
Lees ook

De ware reden waarom de stekker uit La casa de papel wordt getrokken

Zo vertelde één van de makers, Alex Pina, eerder: "We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we de band zouden kunnen opbreken. Hoe je de professor de touwtjes weer in handen kunt laten nemen. Hoe je in situaties terechtkomt die voor veel karakters onomkeerbaar zijn." Het resultaat is het vijfde deel van La Casa de Papel. "De oorlog bereikt zijn meest extreme en gevaarlijke niveau, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen." 

Het seizoen telt tien afleveringen en kent drie nieuwe gezichten: acteurs José Manuel Seda, Miguel Angel Silvestre en Patrick Criado maken hun opwachting.

Ook de regisseur van de serie, Koldo Serra, nam op social media afscheid van de reeks. 'Gisteren, na bijna drie jaar, eindigde het filmen van La Casa de Papel. De meest brute, meest intense en mooiste filmervaring op professioneel en persoonlijk niveau ooit.'

We hebben hoge verwachtingen, want ook de eerste vier seizoenen van de Spaanse serie waren bloedstollend spannend. RTL Boulevard sprak erover met de cast:

Lees meer over
NetflixLa Casa de Papel