KLEIN PROBLEEMPJE

Lil' Kleine weer op vrije voeten na geweldsincident op Ibiza

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLil' Kleine weer op vrije voeten na geweldsincident op Ibiza
RTL

De politie op het Spaanse eiland Ibiza heeft Jorik Scholten (26), beter bekend als rapper Lil' Kleine vrijgelaten uit zijn voorlopige hechtenis. Spaanse media meldden eerder dat de artiest werd opgepakt na een ernstig geweldsincident afgelopen weekend.

Periódico de Ibiza schreef eerder dat Lil' Kleine werd opgepakt als de vermeende dader van mishandeling, nadat zijn partner (Jaimie Vaes, red.) zei te zijn aangevallen door hem in een hotel in Sant Antoni, op het eiland Ibiza. De arrestatie vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur. De artiest zou volgens getuigen zijn vriendin Jaimie Vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe Oku Hotel. Bebloed en gewond meldde zij zich midden in de nacht bij de receptie, waarna een receptiemedewerker onmiddellijk de politie waarschuwde.

Inmiddels is de mishandelingszaak geseponeerd door het Spaanse Openbaar Ministerie. 

Lil' Kleine overgeplaatst naar rechtbank van Ibiza
Lees ook

Lil' Kleine overgeplaatst naar rechtbank van Ibiza

Nienke Hoogervorst, de Nederlandse advocaat van Lil' Kleine, liet gisteren aan RTL Boulevard weten geen commentaar te willen geven. Het management van de twee liet daarentegen aan ons weten dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden tussen de rapper en zijn vriendin. "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", aldus het management.

Hieronder zie je beelden van Lil' Kleine die de Spaanse rechtbank verlaat.

Lees meer over
Lil Kleine