vaest heftig

Exclusieve foto's: Jaimie Vaes meldt zich bij rechtbank op Ibiza

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© IMP FeaturesExclusieve foto's: Jaimie Vaes meldt zich bij rechtbank op Ibiza
RTL

In navolging van Lil' Kleine (26) heeft ook Jaimie Vaes (31) zich gisteren bij de Spaanse rechtbank gemeld nadat Kleine haar zou hebben mishandeld tijdens een feest op Ibiza. Op exclusieve foto's is te zien hoe ze de rechtbank op Ibiza verlaat, samen met goede vriendin Estelle Cruijff (42). Inmiddels zou ze weer in Nederland zijn.

In de nacht van zaterdag op zondag werd Lil' Kleine rond de klok van 03.00 uur in de nacht gearresteerd. De lokale krant Periódico de Ibiza schreef eerder dat hij werd opgepakt als de vermeende dader van mishandeling, nadat zijn partner Jaimie zei door hem te zijn aangevallen in een hotel in Sant Antoni op het eiland. 

De artiest zou zijn vriendin volgens getuigen hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe Oku Hotel. Bebloed en gewond meldde zij zich midden in de nacht bij de receptie, waarna een receptiemedewerker onmiddellijk de politie waarschuwde.

Zien: Lil' Kleine verlaat Spaanse rechtbank
Lees ook

Zien: Lil' Kleine verlaat Spaanse rechtbank

Volgens Periódico de Ibiza heeft Jaimie haar verloofde aangegeven en gezegd dat ze werd geslagen door haar partner. Daarnaast zou Lil' Kleine ook haar telefoon hebben vernield. Na twee nachten bij de Guardia Civil te hebben doorgebracht, werd de artiest gisteren vervoerd naar de rechtbank van Ibiza om zich te verantwoorden voor het misdrijf van mishandeling. Daarna heeft dus ook Jaimie zich gemeld. Volgens een bron zou zij een verklaring hebben afgelegd over de vermeende mishandeling.

Jaimie Vaes bij rechtbank Ibiza© IMP Features
Jaimie Vaes bij rechtbank Ibiza

Inmiddels is Jorik weer op vrije voeten. In tegenstelling tot Jaimie is hij nog wel op Ibiza, waar hij geniet van zijn vrijheid - op het strand:

De zaak is voorlopig geseponeerd, maar de Spaanse rechtbank zou Jaimie eerst nog willen horen. Volgens Peter R. de Vries bestaat de kans dat de zaak nog een staartje krijgt:

Lees meer over
Jaimie VaesEstelle CruijffLil KleineMishandeling