COORNADELIG

Kim Kardashian en kinderen heftig geraakt door coronavirus

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian en kinderen heftig geraakt door coronavirus
RTL

Kim Kardashian (40) en haar kinderen werden zo heftig geraakt door het coronavirus, dat de opnames van haar televisieshow voor tenminste twee weken gestopt moesten worden. Ook had het gevolgen voor Kim's examen om advocaat te worden, iets wat ze niet kon doen vanwege het virus. Dit meldt 'TMZ'.

"Om mijn kindjes gezond te zien is het allerbelangrijkste"

Kim's jongste zoon Saint werd als eerste positief getest, waarna snel de rest van de familie volgde. Saint zou besmet zijn geraakt op zijn school, waardoor hij het virus naar huis bracht. Niet lang daarna werd ook zijn oudste zusje North positief bevonden, net als Kim zelf.

Kim Kardashian zakt voor rechtenexamen, maar: 'Ik geef niet op'
Lees ook

Kim Kardashian zakt voor rechtenexamen, maar: 'Ik geef niet op'

Volgens de realityster voelden zij en haar kinderen zich een aantal dagen flink beroerd, maar wisten ze toch goed te herstellen. Ook al ging dat ten koste van Kim's examen en commerciële klussen, maar dat nam Kim op de koop toe. "Ja, ik had heel hard gestudeerd, dus natuurlijk baalde ik van die examens. Maar de gezondheid van mijn kinderen is altijd belangrijker, dus het is wat het is. Dat examen kan ik later ook nog een keer doen, dat komt wel goed. Om mijn kindjes gezond te zien is het allerbelangrijkste."

Lees meer over
Kim Kardashian