Uitgestreamd

The Streamers openhartig over afscheid

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPThe Streamers openhartig over afscheid
RTL

The Streamers hebben zaterdagavond hun slotakkoord gegeven. De supergroep nam afscheid met een gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam en het avontuur was "een feest", zei manager Frank Lammers (49) op het eind van de show.

"Nu is het weer tijd om elkaar live te zien voor ons podium"

"Het was een feest om jullie in deze lockdown toch een feest hebben mogen geven", aldus Frank. Volgens de manager van de gelegenheidsformatie keken er meer dan 1,9 miljoen mensen naar het optreden. "Dat is meer dan naar de Champions League-finale."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ronnie Flex treedt op bij afscheidsconcert The Streamers
Lees ook

Ronnie Flex treedt op bij afscheidsconcert The Streamers

Ook oprichter Guus Meeuwis vond het een mooie avond. "Nu is het weer tijd om elkaar live te zien voor ons podium", zei de zanger. "Geniet van de zomer en we zien jullie snel."

De groep, ook bestaande uit onder anderen Maan, Typhoon, VanVelzen, Nick & Simon en Miss Montreal, kwam bij elkaar omdat live-optredens vanwege de coronapandemie niet mogelijk waren. Het concert in De Kuip was het derde en laatste. In maart gaven The Streamers hun eerste show vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Op Koningsdag trad de band op vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde.

Lees meer over
Frank LammersGuus MeeuwisThe StreamersInternetRotterdam