Kleine uitspatting

André Hazes maakt grove grap over Lil' Kleine: 'Te heftig?'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAndré Hazes maakt grove grap over Lil' Kleine: 'Te heftig?'
RTL

Toen zanger André Hazes (27) te gast was in de talkshow van Gert Verhulst (53) en James Cooke (36), maakte hij tijdens het gesprek een bedenkelijke grap over de vermeende 'losse handjes' van rapper Lil' Kleine (26). Zelf leek hij ook een beetje van zijn eigen woorden te schrikken...

"Ja, toen was ik met Lil' Kleine op vakantie..."

Tijdens het interview in het Vlaamse programma waren er beelden te zien van de documentaireserie Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes. Na een fragment van zichzelf als jong kind, zonder voortanden, zei de zanger gekscherend: "Ja, toen was ik met Lil' Kleine op vakantie. Die tanden..."  Al snel besefte hij dat die grap misschien iets te omstreden was: "Nee, dat was een grapje hoor. Is het te heftig?"

"Nee hoor, dat kunnen we allemaal aan", reageerde een van de gastheren vervolgens. 

André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'
Lees ook

André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'

Met de opmerking verwijst André naar het nieuws van vorige week, toen Lil' Kleine op Ibiza werd opgepakt vanwege een vermeend geweldsincident tussen hem en zijn vriendin Jaimie Vaes. Veel bekende vrouwen sprongen voor Jaimie in de bres. Inmiddels lijkt alles weer koek en ei tussen de twee en zijn ze op Ibiza ook weer herenigd met hun zoontje Lío. De beelden daarvan zijn in de video hieronder te zien.

Lees meer over
Lil KleineAndré HazesTelevisie