mij niet klone

Lone van Roosendaal worstelt met lijf: 'Liefst geen spiegel thuis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLone van Roosendaal worstelt met lijf: 'Liefst geen spiegel thuis'
RTL

In de nieuwe 'Beau Monde' geeft actrice Lone van Roosendaal (51) de lezers een kijkje in haar Amsterdamse woonboot. Een uniek plekje met idem inrichting, maar veel spiegels vind je er niet. De actrice zegt een haat-liefdeverhouding met haar lichaam te hebben, waardoor ze er liever niet mee geconfronteerd wordt.

"Al mijn hele leven vind ik mezelf te dik"

De inrichting van de woonboot is alles behalve doorsnee. Naast muren in alle kleuren, een gifgroene bank en ook nog een vissenbehang, want waarom niet, hangt één wand vol met foto's van Marilyn Monroe: Lones grote voorbeeld. "Ik heb een blijvende haat-liefdeverhouding met mijn lichaam. Al mijn hele leven vind ik mezelf te dik, wat ook met mijn vak te maken heeft. Maar Marilyn vind ik het summum van vrouwelijkheid."

Lone van Roosendaal wordt ongemakkelijk van roem
Lees ook

Lone van Roosendaal wordt ongemakkelijk van roem

Die struggle is zelfs zo aanwezig dat ze een blik op haar lijf liefst wil vermijden. Als Lone wordt gevraagd hoeveel spiegels ze in huis heeft, antwoordt de GTST-ster stellig. "Drie. Ik vind spiegels vreselijk. Mensen verklaren me voor gek, maar er is altijd wel iets wat ik niet mooi vind aan mijn lijf. Een leven zonder spiegels, het lijkt me heerlijk."

Naast de krant lezen op haar favoriete plek op de boot, heeft Lone ook nog een andere bezigheid: GTST. Met de zomercliffhanger in aantocht staat er een hoop op het programma voor de inwoners van Meerdijk. Vooral Ludo en Janine lijken het bont te gaan maken in hun ruzie met Richard en Billy, gespeeld door Lone herself

De nieuwste Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees meer over
Lone van Roosendaal