You need to calm down

Taylor Swift heeft nieuwe filmrol te pakken

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPTaylor Swift heeft nieuwe filmrol te pakken
RTL

Goed nieuws voor Taylor Swift (31). De zangeres heeft een rol gescoord in de nieuwste film van regisseur David O. Russell (62). Dit meldt 'Showbiz 411'.

David is de man achter de Oscar-winnende films American Hustle en Silver Linings Playbook en heeft voor zijn aankomende project ook zelf het script geschreven. Voor de regisseur is het de eerste film die hij maakt sinds Joy uit 2015, waarin Jennifer Lawrence speelde.

Volgens Showbizz 411 zou de film al geschoten zijn en is er alles aan gedaan om details geheim te houden. Ook is het nog niet bekend hoe de film gaat heten. Woordvoerders van Taylor wilden niet reageren op het nieuws.

Taylor Swift wint award voor invloed op muziekindustrie
Lees ook

Taylor Swift wint award voor invloed op muziekindustrie

De film is de eerste acteerklus voor Taylor sinds de live-actionfilm Cats, waarin ze de kat Bombalurina speelde. Ondanks de hoge verwachtingen en sterke cast, met onder meer Judie Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson en Jason Derulo, flopte de film. De zangeres maakte haar filmdebuut in 2010, toen ze samen met Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper en Taylor Lautner in de romantische comedy Valentine's Day speelde.

Lees meer over
Taylor Swift