na-aper

Marieke Elsinga geconfronteerd met stemdubbelganger: 'Bizar'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Marieke Elsinga geconfronteerd met stemdubbelganger: 'Bizar'
RTL

Dat BN'ers er veel klusjes op nahouden, is een bekend fenomeen. Talloze reclames worden ingesproken door de sterren en bij eentje voor zonnepanelen was men ervan overtuigd dat het de stem van Marieke Elsinga (34) is. Niets is minder waar, het blijkt om een ándere Marieke te gaan.

"Dit is bizar"

Marieke is van alle markten thuis, maar niet bij die van zonnepanelen. De radio-dj blijkt níet de stem achter een bekende reclame te zijn. Maar het klinkt wel echt alsof Marieke het heeft ingesproken, erkent ze zelf ook bij Qmusic. "Zelfs ik dacht toen ik 'm voor het eerst hoorde: dat ben ik", vertelt ze. Haar collega Mattie staat ervan te kijken. "Dit is bizar", stelt hij. Daarom heeft hij de Zonnepanelen-stem uitgenodigd om in de radioshow in te bellen. En wat blijkt: zij heet óók Marieke! "Je lult!" reageert de presentatrice geschokt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marieke Elsinga stond door vorige baan 'jankend onder de douche'
Lees ook

Marieke Elsinga stond door vorige baan 'jankend onder de douche'

Op Instagram laten veel volgers weten hetzelfde te hebben gehoord. 'Ik dacht het inderdaad ook. Nu de vraag nog: lijken ze qua uiterlijk ook nog op elkaar?' vraagt eentje zich af. 'Wow, dat is gewoon eng', vindt een ander. 'Geniaal', reageert een derde. Nog weer een ander vindt het 'geweldig'. 

Mattie en Marieke zijn dol op elkaar en laten dat vaak weten. Hoe trots de presentator is op zijn collega zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Marieke ElsingaMattie ValkQmusicRadioRadio programmaInstagram