berichtje

Love Island-sterren vormen na opnames alsnog een koppel

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Love Island/VideolandLove Island-sterren vormen na opnames alsnog een koppel
RTL

Hun verblijf in de 'Love Island'-villa was slechts van korte duur, maar dat heeft Ali en Carlyn er niet van weerhouden een band op te bouwen. De Islanders vertellen in een video van YouTuber Nick Eshuis dat er iets tussen hen aan het opbloeien is...

"Ik heb haar eigelijk hier pas leren kennen"

Als minst populaire Islanders moesten Ali en Carlyn na amper een week in de villa alweer hun koffers pakken. En dat hadden ze niet aan zien komen, zo onthullen ze terwijl ze een hap van hun hamburger nemen. Het kersverse koppel was er namelijk van overtuigd dat Rosa terug naar Nederland zou gaan. "Ik denk dat iedereen dat dacht en dat ze het daarom zo hebben gedaan", vertelt Carlyn.

"De grap is", vult Ali haar aan, "We waren weer terug in Nederland, en het klikte gewoon heel goed. Ik heb haar eigelijk hier pas leren kennen. Jammer dat ze [de kijkers red.] dat niet meer hebben kunnen zien."

Herkoppeling Love Island neemt onvoorziene wending
Lees ook

Herkoppeling Love Island neemt onvoorziene wending

Hoewel het allemaal nog heel pril is, zien ze elkaar regelmatig en FaceTimen dagelijks. "Ja, het is wel gezellig", aldus de bombshell, die rood wordt als er aan haar gevraagd wordt of ze al gezoend hebben. "Het is gewoon heel gezellig. Wij zijn de definitie van gezellig", aldus Ali, die in de video ook zijn vermeende 'vriendin' bespreekt. 

"Het was al uit sinds vorig jaar maart", verheldert hij. "Misschien had ik het gewoon niet aan haar moeten vertellen dat ik meedeed. Dan had ze ook nooit daar iets over gezegd (...) Ik was helemaal flabbergasted. Ik had het niet zien aankomen."

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Waar de Islanders verblijven zie je in onderstaande video.

Lees meer over
VideolandLove Island