Geniet, maar drink met mate

Sarah over drankgebruik André: 'Geen heftige drinker'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPSarah over drankgebruik André: 'Geen heftige drinker'
RTL

De vriendin van André Hazes (27), Sarah van Soelen (25), heeft een boekje opengedaan over het drankgebruik van de volkszanger. Dat laat ze in een reactie weten aan de Instagram-pagina 'Roddelloog'.

Zo vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de pagina beheren, het volgende: 'Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje, ik laat hem daar ook in want mijn probleem is niet die van hem.' 

Verder laat ze weten dat de zanger haar volledig respecteert (Sarah drinkt niet meer naar aanleiding van een vroegere verslaving) en dat ze er zelf prima mee kan omgaan. 'Ik ben een hele sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten. En om te benadrukken: Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken! Wil het graag ook hierbij laten', aldus Sarah. 

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen
Lees ook

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Afgelopen week deelde Sarah haar eigen, persoonlijke verhaal met de 'Story'. In dat interview liet ze weten dat ze vroeger zelf verslaafd was aan coke en alcohol en uiteindelijk in een afkickkliniek belandde. 

"Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dat is wel herkenbaar. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen", vertelde ze onder andere. Haar hele onthulling is hier terug te lezen. 

Gelukkig stond Sarah onlangs nog volop te stralen met haar grote liefde André, zoals hieronder is terug te zien. 

Lees meer over
André HazesSarah van Soelen