MISSION POSSIBLE

Tom Cruise wil vertraagde Mission Impossible 7 afronden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Tom Cruise wil vertraagde Mission Impossible 7 afronden
RTL

Tom Cruise (58) staat flink onder druk om de opnames van 'Mission: Impossible 7' af te ronden, nadat de film meerdere keren vertraging opliep vanwege het coronavirus. De film zou oorspronkelijk in juli uitkomen, maar die deadline is al een poosje geleden afgeschoten. Als alles goed gaat, zou de productie in mei 2022 in de bioscoop moeten komen. Dit meldt 'The Mirror'.

"Hij is vastberaden om het af te maken"

Nadat er opnieuw een crewmember positief getest werd op het virus, zijn de opnames stilgelegd tot 14 juni. Daarna bleken nog een aantal medewerkers besmet te zijn, wat een forse aderlating is voor Cruise. De acteur en zijn collega's moesten in quarantaine, wat financieel gezien rampzalig is voor de voortgang van de film.

Mission Impossible-crew onthult: 'Tom Cruise is een nachtmerrie'
Lees ook

Mission Impossible-crew onthult: 'Tom Cruise is een nachtmerrie'

Toch laat Tom zich niet uit het veld slaan. "Hij is vastberaden om het af te maken, ook al wordt het een race tegen de klok omdat zowel acteurs als crewleden al geboekt zijn voor andere klussen, omdat Mission: Impossible 7 eigenlijk allang afgerond had moeten zijn. En het is lastig om nu nog vervangers te vinden."

Lees meer over
Tom Cruise