slijk monica

Monica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMonica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea
RTL

Het zit Monica Geuze (26) nog altijd niet lekker dat haar ex-vriend Lars Veldwijk (29) tegenwoordig in Zuid-Korea woont. Dat vertelt ze in de eerste aflevering van het nieuwe 'Like Monica'-seizoen.

"Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee"

Sinds Lars het voetbalavontuur aan de andere kant van de wereld is aangegaan, staat Monica er zo goed als alleen voor wat betreft de de zorg van de bijna drie jaar oude Zara-Lizzy. Dat is soms erg pittig, zo vertelt ze visagist Xelly Cabau van Kasbergen tijdens de voorbereiding op een fotoshoot voor FHM. "Laatst was ze anderhalve week doodziek. Alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lars Veldwijk na lange tijd weer herenigd met dochtertje
Lees ook

Lars Veldwijk na lange tijd weer herenigd met dochtertje

Het is voor de nummer negen van Suwon FB niet mogelijk om even op en neer naar Nederland te vliegen in verband met de strenge coronamaatregelen in Zuid-Korea. Aan de andere kant is Monica blij dat ze haar dochter zoveel bij zich heeft. "Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee. Ik vind ook dat ik totaal niet mag klagen. Rob (haar huidige vriend Robbert, red.) is hartstikke leuk met haar. Dat is zo fijn."

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Like Monica op Videoland. In de video hieronder vertelt Monica wat de kijkers kunnen verwachten.

Lees meer over
Monica GeuzeLars VeldwijkVideolandLike Monica