Dré keer niks

Foto Monique Westenberg van Insta verwijderd door 'pestgedrag'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFoto Monique Westenberg van Insta verwijderd door 'pestgedrag'
RTL

Monique Westenberg (43) dacht haar volgers gisteravond even leuk op de hoogte te brengen van haar zonovergoten stranddagje, maar kwam van een koude kermis thuis. Instagram verwijderde haar foto namelijk vanwege 'pesten of intimidatie'. Zelf begrijpt ze er de ballen van.

"Kan iemand mij uitleggen wie ik hiermee pest en/of intimideer en waarom?"

Op Instagram plaatste de ex-verloofde van André Hazes meerdere foto's van zoontje Dre, die aan de haal ging met een stel kokosnoten. Totaal onschuldig stopte hij er twee onder zijn shirt, alsof hij borsten had. Een dolletje natuurlijk, maar Instagram kon het niet waarderen en haalde de post offline.

Monique Westenberg Stories© Instagram @moniquenoell
Monique Westenberg Stories

Monique begrijpt er vrij weinig van. 'Gisteravond postte ik deze foto met de tekst: 'Wat denk je dat deze stinkerd met deze twee kokosnoten gaat doen?' En daarna de foto die je hiervoor zag met het resultaat. De foto is door Instagram verwijderd vanwege pesten of intimidatie. Kan iemand mij uitleggen wie ik hiermee pest en/of intimideer en waarom?' vraagt ze zich op Instagram Stories af.

Gelukkig hebben we de andere foto's nog.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs gingen Monique en André na een korte verloving uit elkaar. André gaat inmiddels alweer samenwonen met zijn volgende vriendin, Sarah van Soelen, en steekt zijn verliefdheid niet onder stoelen of banken. Dat komt hem echter op veel kritiek te staan, onder andere van Angela de Jong, die een column aan de Hazesjes wijdde. Daar heeft André het volgende over te zeggen:

Lees meer over
Monique WestenbergInstagram