is er een dokter in de zaal?

Cast Grey's Anatomy houdt mini-reünie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCCast Grey's Anatomy houdt mini-reünie
RTL

Ellen Pompeo heeft een kleine reünie gehouden met haar ex-collega's van de populaire televisieserie 'Grey's Anatomy'. De 51-jarige Amerikaanse actrice had een etentje met haar oude tegenspelers Eric Dane (48) en Justin Chambers (50), zo deelt ze een video van de gezelligheid op sociale media.

"Oude vrienden zijn de beste vrienden"

In de video kijken Ellen en Eric de camera in alsof ze poseren voor een foto. Op het laatste moment komt ook Justin in beeld. "Willen jullie nog wat bestellen", vraagt hij de andere twee als grapje.

Grey's Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland
Lees ook

Grey's Anatomy verdwijnt binnen een maand van Videoland

'Oude vrienden zijn de beste vrienden', schrijft de actrice erbij. 'Wacht, ik bedoel niet te zeggen dat wij oud zijn. We kennen elkaar alleen heel lang.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De drie hebben gespeeld in de televisieserie Grey's Anatomy. De langstlopende ziekenhuisserie ooit volgt de avonturen van arts Meredith Grey en haar collega's van het Grey Sloan Memorial. Onlangs werd bekend dat zender ABC een 18e seizoen van de reeks heeft besteld. Behalve Ellen keren ook Chandra Wilson en James Pickens jr. terug in seizoen 18. Eric stopte in 2012 met de serie en Justin stopte in 2020 na 15 jaar met Grey's Anatomy.

Lees meer over
Ellen PompeoGrey's Anatomy