awkward

Regé-Jean keek met familie naar seksscènes Bridgerton: 'Ongemakkelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Liam Daniel / Netflix Regé-Jean keek met familie naar seksscènes Bridgerton: 'Ongemakkelijk'
RTL

Regé-Jean Page (31) heeft zichzelf met zijn rol in 'Bridgerton' in één klap op de kaart gezet. Natuurlijk was zijn acteerwerk om over naar huis te schrijven, maar vooral zijn voorkomen in combinatie met de veelbesproken intieme scènes waren... indrukwekkend. Hoewel het voor zijn familie behoorlijk ongemakkelijk was om naar te kijken.

"Mijn familie wil niet te vaak geconfronteerd worden met bijvoorbeeld mijn achterkant"

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt de acteur dat hij de seksscènes zelf ook nogal overweldigend vond. Vooral om ze terug te zien op televisie. Hij was niet voorbereid op de ongemakkelijkheid die het terugkijken van zo'n scène met zich mee zou brengen, laat staan zijn familieleden. "Niemand was er voldoende op voorbereid. Ik was zelf niet eens voldoende voorbereid, terwijl ik er zelf bij ben geweest."

"Ik denk dat veel mensen dankbaar waren voor de hoeveelheid romantische scènes in Bridgerton. Maar ik weet niet hoe dankbaar ik er zelf voor ben." 

Dit is de echte reden waarom Regé-Jean Page Bridgerton verlaat
Lees ook

Dit is de echte reden waarom Regé-Jean Page Bridgerton verlaat

Als de Londense acteur vertelt over het kijken naar de scènes met z'n familie, zegt hij: "Mijn familie wil niet te vaak geconfronteerd worden met bijvoorbeeld mijn achterkant, maar ze hebben besloten er maar genoegen mee te nemen. Vooral omdat ze er verder enorm blij mee zijn", refereert hij aan het succes van de Netflix-serie.

Lang kunnen we helaas niet genieten van Regé-Jean. Hij is niet terug te zien in het nieuwe seizoen. Een teleurstelling voor veel fans, maar gek is het niet: in de boeken was al te lezen dat de Duke of Hastings niet in het verhaal voorkomt. Wel zou er in seizoen twee 'veel aan hem gerefereerd worden', aldus hoofdrolspeler Phoebe Dynevor.

Fans van Bridgerton hebben met een scherp oog gekeken en ontdekten een foutje in de serie. Welke? Dat zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Regé-Jean PageBridgerton